Services

COORDINATION

Alle voorbereidingen zijn bijna gedaan maar de laatste maand kan je wel wat coördinatie gebruiken naar de bruiloft toe. Dit pakket is ontworpen om het bruidspaar te helpen bij het samenbrengen van alle laatste details. Samen met Make My Wedding ga je alle laatste details bespreken en kunnen jullie en je familie & vrienden ook gaan genieten op de dag zelf want Make My Wedding is op de dag zelf aanwezig voor alle coördinatie.

PARTIAL PLANNING

Hebben jullie zelf al wel een visie of idee van hoe de dag er uit komt te zien maar weet je niet zeker hoe de details uitgevoerd moeten worden of ben je op zoek naar de beste leveranciers? Dit pakket is voor gedeeltelijke planning en begint ongeveer 6 maanden voor de bruiloft. Gedeeltelijke planning is ook in overleg eerder of later mogelijk.

FULL WEDDING

Full wedding planning service is ontworpen om van begin tot einde door elk aspect van jullie bruiloft te begeleiden. Samen gaan we aan de slag om jullie mooiste dag te gaan schetsen ofwel als het gaat om de beslissingen te maken met betrekking tot leveranciers, styling of logistiek. We helpen met alle mooie beslissingen om een samenhangende visie te bereiken.

OTHER

Natuurlijk zijn er genoeg redenen om mij in te schakelen tijdens een belangrijk evenement. Wil je hulp bij het organiseren van een verlovingsfeest, huwelijksaanzoek, huwelijksreis of wel een vrijgezellenfeest? Neem contact met mij op.